Enter your keyword

Familievakantie

Van dag 1 tot dag 7 hebben we volop van alles genoten! ūüôā
We hadden ons chalet op een paar meter afstand van de kinderboerderij (voor de kids kon het niet mooier). Zij waren op en top gelukkig. Dit kon je aan alles merken, echt het ultieme vakantie gevoel.
We hebben regelmatig in het bos gewandeld. Elke ochtend meteen na het wakker worden gingen de kids al rennend richting de kinderboerderij om hun nieuwe vrienden, 2 geiten, gedag te zeggen.
Verder had je gratis toegang tot het zwembad dus elke dag hier gebruik van gemaakt.
Kortom, heel erg van elke dag genoten en aan alles komt een einde. We hadden het zo fijn dat het een pijnlijk afscheid was, dag zeven. Mijn dochter gaf aan heel graag naar deze omgeving te willen verhuizen gezien het vele groen en vriendelijk volk. Dit was ook mijn gevoel en wie weet, gaan we ooit verhuizen naar de provincie.
Nogmaals onze dank! Voor deze droom die ineens waarheid werd.
We hebben mooie herinneringen en die zijn mooi en onbetaalbaar. De vreugde en blijheid die we hebben gezien bij onze kinderen. Er ging ook echt een last van mijn kids schouders af. Want, vertelde mijn dochter, de juf vraagt altijd na de vakantie hoe de leerlingen het hebben gehad. Nu konden zij óók vertellen dat ze op een park zijn geweest en wat ze daar heeft beleefd!
Naam: –
Wens: Familievakantie