Enter your keyword

Een wens voor mijn vrouw

Onverwacht werd ik ineens in een korte tijd heel ziek en kwam ik met een verkeerde diagnose op bed te liggen. De enige die nooit twijfelde en altijd achter me bleef staan was mijn vrouw waar ik 2 dochters mee heb van nu 12 jaar en 9 jaar. Ondanks alle oordelen blijft zij volhouden dat er iets niet klopt. Na een val in Augustus 2014 blijkt de diagnose niet te kloppen, en blijkt in September dat ik ziekte van Kahler-Multiple Myeloom dit is Botkanker en blijk ik gelijk in het laatste stadium te zitten. Het ongeneeslijk is en in de meest agressieve vorm en raakte ik in coma met de meest slechte vooruitzichten.
Nadat de diagnose als een bommelding bij haar was ingeslagen, besloot ze de battle met deze vreselijke ziekte voor mij aan te gaan gezien er geen kans was geweest voor normaal afscheid te nemen en we net 40 waren beide dus in de bloei van ons leven hoorde te zitten. Door haar ben ik nog steeds bij ons gezin, en vecht ik nog steeds voor elke dag die ik mijn leven kan rekken. Waar vele het opgegeven levert zij in wat nodig is om ons gezin bij elkaar te houden en is ze 24 uur per dag al mantelzorger vanaf dat moment, zonder een enkele vrije dag dan ook. En omdat te kunnen blijven doen heeft de Wens Foundation de wens die ik heb ingestuurd voor haar mogelijk gemaakt.
Op 18 December 2017 om half elf komt er een verrassing is het enige wat ze weet sinds de avond er voor. Gelijk haalt dit haar uit haar evenwicht omdat ze 3 jaar lang overal voor knokt en we buiten alle regelingen vallen doordat we een jong gezin zijn, dus komt alles veelal op haar aan. Door veel mee te maken en teleurstellingen is ze ook haar vertrouwen verloren en rekent ze ook niet meer op hulp daardoor. Dan ontmoet ze Laura, en zitten de emoties al hoog en is ze enorm zenuwachtig. Maar Laura raakt haar door oprecht belangstelling te tonen, en geen oordeel te hebben maar echt te luisteren. De zogenaamde tussenstop van Laura waar ze Miranda ook niets vermoedend mee naar binnen weet te krijgen kon even duren voor ze verder konden voor haar verrassing. Maar nadat Laura terug komt zijn ineens alle ogen op haar gericht en nemen ze haar mee, en vragen ze onze oudste dochter of ze wil helpen de rode doek mee te verwijderen zodat de wens van mama zichtbaar wordt. Ook zij weet niets nog, maar helpt met een big smile op haar gezicht. Bij het zichtbaar worden beginnen bij Miranda direct de tranen te rollen en kan ze niet geloven dat het waar is. Haar dochter roept vol enthousiasme mama kijk nou hoe lief en mooi dit verdien je echt, maar hoe wisten ze dit nou. Toen biechtte ik op dat ik al even mail contact had met Laura, om mama eens echt te verrassen voor alles wat ze doet. En dan iets voor haar te vragen wat stuk was gegaan, wat ook nog is zo belangrijk is omdat er veel van afhangt, en we zelf geen mogelijkheid meer hebben financieel om het te vervangen.
Dank je wel Laura en de Wens Foundation voor het vervullen van het onmogelijke.
Liefs van Ramon en Familie.
Naam: Ramon
Wens: Een wens voor mijn vrouw