Enter your keyword

Onze missie/visie

Veel gezinnen in Nederland leven op of onder bijstandsniveau; dagelijks zijn deze gezinnen bezig met de beperkingen binnen hun budget. De gezinnen moeten zichzelf voorzien in de eerste levensbehoefte, ruimte om leuke dingen te doen is er nauwelijks. Wanneer je een keuze moet maken tussen even iets leuks doen of het doen van de dagelijkse boodschappen voor het gezin, dan is de keuze snel gemaakt!
De Wens foundation wil hierin het verschil maken. Het doel is om mensen even onbezorgd te laten genieten van iets leuks. Sinds juni 2017 is de oprichting van de Wens foundation officieel en bestaat er een mogelijkheid om een wensvraag bij de stichting in te dienen.

Hoe werkt het?

Een aanvraag kan worden ingediend via het aanvraagformulier op onze website. Wanneer de wens bij de foundation binnenkomt, wordt bekeken of de wens haalbaar is. Daarbij wordt onderzocht of de wens direct realiseerbaar is of dat er nog contact met de wensvrager opgenomen moet worden. Het kan zijn dat er dingen afgestemd moeten worden of dat er een verdere inventarisatie van de wens nodig is. Wanneer een wens goedgekeurd is, wordt de wensvrager hiervan telefonisch of per e-mail op de hoogte gesteld. Er wordt afgestemd hoe de wens in vervulling zal gaan. Een wens die niet haalbaar is of niet past bij de foundation zal per e-mail worden afgewezen. Aan het toekennen of afwijzen van een wens kunnen geen rechten worden ontleend.

Organisatie

De Wens foundation is een lokale organisatie die door twee bestuursleden is opgericht. De organisatie is afhankelijk van giften en van een goed netwerk om de wensen voor de doelgroep in behandeling te kunnen nemen. De Wens foundation werkt alleen met vrijwilligers die de wensaanvragen behandelen. De Wens foundation heeft geen bezoekadres. Door het invullen van het contactformulier kan er contact worden gezocht.